donderdag 12 juli 2018

Een harde Brexit

Gisterenavond heb ik lekker geskeelerd op de skeelerbaan in Leiderdorp. Het was minder warm dan de avonden ervoor, dus een prima temperatuur om te sporten. Ik fietste naar Leiderdorp toe, waar ik me aansloot bij de groep van Willem van der Laan.
De nadruk lag op het kunnen terugsturen, hetgeen mij wel aansprak. Dat gebeurde met speelse spelvormen, wat mij eveneens kon bekoren. De leukste oefening was die, waarbij we met zijn vijven een meter of 100 van elkaar af moesten rijden met een vaartje van een kilometer of 12.
Wie meerekent komt tot de conclusie, dat er dan op een 400-meterbaan 3 individuele skeeleraars rondrijden en een duo. Het was de bedoeling, dat een van dit laatste tweetal vaart maakte en zo snel mogelijk naar de persoon 100 meter voor hem of haar zou rijden. Daar aangekomen ging die skeeleraar versnellen. Dit ging zo door tot iedereen 2 keer aan de beurt was geweest. Deze oefening is een aanrader!
In de kantine van de skeelerbaan keek ik met Bertil Govers en Wim Slootweg naar de tweede helft van Engeland-Kroatië. Daarbij zagen we de Kroaten gelijk maken. Dat werd verlengen. Ik fietste om 10 uur snel naar huis, zodat ik daar de ontknoping van de halve finale kon zien.
Helaas voor de Britten werd het een harde Brexit!

Geen opmerkingen: