vrijdag 16 november 2018

Gruppo Sportivo

Eind jaren '70 beleefde "Gruppo Sportivo" haar hoogtijdagen.
Vooral de lp "Back to 78" was erg goed en op de draaitafel had deze een goed doordachte verrassing met veel humor in petto.
Ik hoefde dan ook niet lang na te denken, of ik een kaartje wilde van de heropgerichte "Gruppo Sportivo" in "De Duycker" in Hoofddorp wilde hebben, waar ik met Bas Warnink, Bert Rijkse en Rob van der Werve, vrienden uit "De Hobbit", heen zou gaan.
Ik had er al een paar weken naar uitgekeken, vooral door mijn kledingkeuze. Daar ik 's ochtends om 7 uur al in de trein naar Rotterdam zou zitten om op Faas te passen om aansluitend om kwart over 4 schaatsles te geven in de Leidse IJshal voor de Buitenschoolse sport en aansluitend de IJVL, zou ik om 7 uur in deze schaatskleding in de trein naar Hoofddorp afreizen.
Met deze dresscode kon ik wel aankomen bij "Gruppo Sportivo"!
Helaas liep het een tikkeltje anders. De nasleep van de buikgriep was een flinke verkoudheid. 
Met de Zevenheuvelenloop voor zondag op het programma, wilde ik redelijk op tijd naar huis om toch voldoende nachtrust te pakken. Gisterenavond keek ik op de site van de NS om te zieen, welke treinen ik terug naar Leiden kon nemen.  Het was Beep Beep niks.
Wegens werkzaamheden lag de hele Schiphollijn er vrijdag, zaterdag en zondag uit. Als alternatief was er busvervoer geregeld. In plaats van een kwartier duurde de reis naar Hoofddopr 3 kwartier en 's nachts terug dus ook. Daar zat ik niet op te wachten.
Als ik fit geweest was, dan was ik gewoon op de fiets gestapt en had naar Hoofddorp getrapt, maar helaas was ik niet fit genoeg om met een verkouden kop in de avondkou ruim 50 kilometer te gaan fietsen.
Alles overwegende leek het me derhalve beter om mijn gezondheid in acht te nemen en met spijt in het hart af te zeggen. 
Disco really made it. Ik helaas niet....

Geen opmerkingen: