woensdag 24 april 2024

Run-bike-run

Gisteren kreeg ik na de begrafenis van mijn schoonvader een laptop op mijn linkervoet. Deze lag onder mijn jas, die iemand op een stoel had gelegd. Ik ben niet zo gauw op mijn teentjes getrapt, maar dit voelde ik meteen. Thuis gekomen nam ik de schade op.

Met een gekneusde teen was ik er niet ongeschonden vanaf gekomen. Niet bepaald iets dat je ruim 2 weken voordat je de Leiden Marathon gaat lopen, op wil lopen.
Vanmorgen kreeg ik de eerste test. Ik zou een fiets ophalen, die Siebe gisteren gebruikt had om bij het dichtstbijzijnde station neer te zetten. Deze zou ik ophalen.
Het lopen was af en toe wat gevoelig, maar in het algemeen kon ik goed en pijnloos door blijven rennen. Een hoopvolle test.

Er stond een behoorlijke wind tijdens de loop van 5 kilometer naar het station, waar ik de fiets uit de rekken haalde. 

Ik fietste naar de school, waar Ada vrijwilligerswerk doet en zette het rijwiel in de stalling aldaar. Vandaar liep ik een kleine 4 kilometer naar huis toe. Onderweg kreeg ik op deze wisselvallige dag een buitje op mijn hoofd.

Met deze Run-Bike-Run had ik mijn marathontraining voor vandaag weer volbracht. Morgen wacht de 100 Bruggenloop. Als voorbereiding daarop fietste ik naar de Leidse binnenstad, waar ik bij Bever een nieuwe heuptas kocht. Het is niet handig als je onderweg je drinkflesjes kunt verliezen.
Na boodschappen gedaan te hebben op de Boerenmarkt en bij "De Helianth" fietste ik naar Aad Kleijweg. Met deze "Krasse knar" loop ik morgen een stuk van de 100 Bruggenloop.

In het zonnetje fietste ik met de boodschappen naar huis toe. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten