maandag 22 april 2024

Spaanse gasten

Normaal gesproken zijn wij blij als wij onze Spaanse gasten over de vloer krijgen. Zo vaak komen ze niet over uit Asturias

Maar ja, de reden was natuurlijk een treurige: het overlijden van Siebes opa. Hij was met zijn vriendin over voor de begrafenis. De afgelopen dagen stonden in het teken ervan en mijn kinderen zijn volop in touw geweest om in woord en beeld een passend eerbetoon voor hun opa te maken.
Vader en moeder zijn trots op hun 4 kinderen. Ze hebben de afgelopen dagen bergen werk verzet voor een schitterende powerpoint en een prachtig in memoriam. 

Eén van mijn dochters zal bij de uitvaart piano spelen, zodat dit kwartet er alles aan gedaan heeft om bij de begrafenis een passend afscheid voor hun aimabele grootvader.

Daar ik zelf natuurlijk niet achter kon blijven, verleende ik aardig wat hand- en spandiensten en zoals bekend kosten die de nodige tijd. Maar goed, de saamhorigheid van je gezin is natuurlijk een onbetaalbaar goed.
Dat de marathontraining op het tweede plan komt, neem je op de koop toe. Vanmiddag deed zich om 4 uur zo'n gelegenheid voor. Deze benutte ik voor een loop van ruim 8 kilometer, die grotendeels op de Velostrada plaatsvond.
Vanavond hebben we een gezamenlijke avondmaaltijd met onze Spaanse gasten. Morgenmiddag is het alweer "Adiós, Corazón".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten