zaterdag 11 juli 2009

"Tot volgend jaar"

Vanochtend ben ik voor het zomerkapsel naar de kapper gegaan. Het is inmiddels een vast ritueel. Aan het begin van de zomer laat ik nog één keer mijn haar kort knippen, voor alle sportactiviteiten zoals hardlopen, skeeleren en zeer veel fietsen in de zomermaanden. Daarna laat ik het met het oog op eventueel natuurijs gewoon zo lang mogelijk groeien. In juli neem ik dan ook afscheid van kapper Eric met "Tot volgend jaar".  
's Middags ging ik een blokje van 10 km hardlopen. Eerst loste ik mijn schuld bij Jos Drabbels in voor de skeelers, daarna liep ik het vaste rondje door het bos van Ter Wadding, langs de Korte Vliet, langs de sportvelden in Voorschoten en langs de buitenrand van de Stevenshof. 
Hier kwam ik PvdA-fractievoorzitter Henny Keereweer tegen. Politici krijgen vaak genoeg te horen, dat ze iets fout gedaan hebben. Dan moet je hen ook complimenteren, als ze iets goeds gedaan hebben. Al wandelend kon ik Henny persoonlijk bedanken voor de € 100.000,- subsidie, die de Leidse IJshal jaarlijks krijgt nu de Perspectiefnota in de gemeenteraad is aangenomen. Dat geeft ons schaatsers immers weer perspectief!

Geen opmerkingen: