zaterdag 15 maart 2014

"Ik kan elke stem gebruiken!"

Op deze zaterdagmorgen was ik al om 7 uur uit de veren. Na het ontbijt fietste ik naar de bakker in de wijk om brood voor het weekeinde en 4 krentenbollen voor morgen te halen. Dan staat de winterbiatlon op het programma.

Om kwart voor 9 was ik bij de Leidse IJshal, waar vandaan ik met Jos van Teijlingen, Huub van Ingen Schenau en Patrick Keizer naar Nieuw-Vennep vertrok. We moesten de vloerkleden ophalen, die in de loods van het vrachtwagenbedrijf van mijn broers lagen opgeslagen.

Na bij een tweetal Leidse scholen korfbalpalen en gymnastiekbanken te hebben opgehaald, zat onze rit er weer op. Bij de winkel van Ooms Sport kocht ik nog een set thermisch ondergoed met windbreker met 20% korting alvorens ik naar huis fietste.
Na thuis brood gegeten te hebben, fietste ik met Ada naar de Marelandschool, waar we gingen repeteren voor de "Misa Criolla".

Onder de bezielende leiding van Wim de Ru zongen we het complete koorrepertoire voor 2 en 4 april door, wanneer we met Opus Cuatro in de Petruskerk in Leiden en de Marktpleinkerk in Hoofddorp dit prachtige werk van de Argentijnse componist Ariel Ramirez zingen.

Via de site van de Leidse Koorprojecten kunt u tot 26 maart met korting kaarten bestellen, daarna betaalt u € 20,- per kaartje.

Tijdens de korte pauze maakte Wim de Ru reclame voor het koorproject van Ex Animo, waarvan hij ook dirigent is. Op de vraag, welke stemmen hij kon gebruiken, antwoordde hij: "Ik kan elke stem gebruiken!"

Hij kan wat dat aangaat zo als politicus in spé meedoen met de Gemeenteraadsverkiezingen, waar de diverse partijen ook elke stem kunnen gebruiken....

Geen opmerkingen: