donderdag 30 juni 2022

Friday on my mind

Eén van de popliedjes, die de hele dag in je hoofd kunnen blijven hangen, is "Friday on my mind" van "The Easybeats".

Vandaag had ik dit gevoel de hele dag, maar om een andere reden. Onze oudste kleinzoon was ziek en daar de beide ouders iets af moesten maken voor hun werk. Dus opa ging vanmorgen om 7 uur op de fiets naar Leiden Centraal om naar Rotterdam te treinen.
Normaal gesproken passen we op vrijdag op, dus ik had de hele dag het vrijdaggevoel.

Ondanks het aangename zomerweer bleef ik echter vrijwel de hele dag binnen, maar dat had ik er wel voor over. Ik was in aangenaam gezelschap.

Om 5 uur fietste ik naar Rotterdam Centraal. Daar begon de aangekondigde regenbui. Een langdurige, maar vergeleken met maandag stelde het niet zoveel voor.

Vanaf Leiden Centraal fietste ik naar het huis van mijn schoonouders, waar mijn vrouw gekookt had. De tuinbomen van eigen tuin smaakten prima, net als de aardbeien in het toetje.
Met de bijna 30 kilometer fietsen van vandaag kwam het maandtotaal uit op 1000 kilometer. In het eerste halfjaar van 2022 heb ik 4800 kilometer weggetrapt.

Voor het streven om ook dit jaar 10.000 te fietsen, heb ik nog 5200 kilometer te gaan. Dat moet wel lukken. In Asturias stelde mijn versie van de Vuelta a España niet zoveel voor.
We gaan het in de tweede helft van 2022 zien.

Geen opmerkingen: