zaterdag 1 april 2023

"Het is nog niet volmaakt!"

Vanmiddag kregen we na het zingen van "I was glad" van Henry Purcell  van Wim de Ru, de dirigent van "Projecta Musica", te horen: "Het is nog niet volmaakt!"

Dat vonden wij van het weer ook. Tijdens alle fietsritten hadden mijn vrouw en ik onze regenpakken aan vandaag. 

Voor het vertrek van huis hadden we nog eens gekeken naar de grote molshoop, die in ons geveltuintje tevoorschijn was gekomen deze week.

Een compleet raadsel, daar op wat geveltuintjes en een paar boomspiegels na de straat volledig is betegeld. Op weg naar "De Helianth" en vandaar naar mijn schoonouders was ik zowel langs de Leidse IJshal, waar het ijs al aardig begon te slinken, en IJshal "De Vliet" gereden.

Zoek de 7 verschillen!

Aan de Voorschoterweg kon ik door de open poort van de Leiden Road Runners Club, doch daar moest ik constateren, dat de tribune van de Leidsche Boys, vanwaar ik vaak foto's heb genomen, volledig gesloopt was.

Een wandeling over het voormalige voetbalveld, bracht me op plekken, vanwaar je de vorderingen van de bouw van de nieuwe kunstijsbaan goed kunt waarnemen.

Vanaf het smalle fietspad langs de Vliet wordt het door de uitbottende blaadjes steeds lastiger om nog goede foto's te maken.

De lente wordt op de volkstuin ook steeds duidelijker zichtbaar.

Kievitsbloemen bij het vijvertje.

Het is nog niet volmaakt!

Maar de perfecte dag komt nader....

Geen opmerkingen: