woensdag 9 november 2011

Try out


Gisterenavond was de try out van mijn lezing over toertochttips, waarmee ik ter promotie van "Molen- en Merentocht" langs ijsclubs in de omgeving. Ledenvergaderingen zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Als een soort pauzenummer kan ik dan vertellen over de toertochttips, hoe ik daar door ervaring toe gekomen ben en hoe andere toerschaatsers daar hun voordeel mee kunnen doen.
Daar de ledenvergadering van de IJVL, met het interessante punt hoe we als schaatsvereniging het skeeleren een forse impuls kunnen geven, toch een tikkeltje uitliep, kon ik om half 11 van wal steken.
Met de 15 aanwezigen had ik een leuke interactie. Er werden aardig wat vragen gesteld in de tot een kwartier verkorte lezing, waarin ik allerhande materiaal liet zien, met daarbij ook de uitleg, waarom dit of dat zo goed was.

Aansluitend overhandigde ik Hen van den Haak, mijn kamergenoot aan de Weissensee en tochtgenoot bij diverse toertochten, een exemplaar van "Molen- en Merentocht", waarna de overige aanwezigen in de gelegenheid werden gesteld om eenmalig tegen kostprijs een gesigneerd exemplaar van mijn schaatsboek te kopen.

De try out van de lezing over toertochttips was, wat mij betreft, in ieder geval geslaagd.

Geen opmerkingen: