zaterdag 23 maart 2024

Rondom "De Horsten"

Het weer was beter dan voorspeld voor onze omgeving, maar één ding klopte helemaal. Ten opzichte van woensdag was de temperatuur flink gekelderd.
Vooral in combinatie met windkracht 5 zorgde dat voor een nog lagere gevoelstemperatuur.
Mijn vrouw en ik ontbeten samen, nadat wij uit dromenland waren ontwaakt.
Daarna vertrok Ada naar de volkstuin, waar zij de hele dag aan de slag zou gaan. Ik ging de wekelijkse boodschappen doen bij "De Helianth" voor mijn schoonouders en onszelf. Ons deel bracht ik thuis, waarna ik naar Ada's ouders fietste.
Vandaar trapte ik naar "De Horsten". Ik had met Hans Boers afgesproken om een rondje van 6 kilometer zou gaan hardlopen door dit koninklijke landgoed.

Na op deze frisse maartse dag over verharde en onverharde paden te hebben gelopen, fietste ik naar de volkstuin toe, waar ik een paar boterhammen at, voordat ik volgens afspraak mest ging scheppen. Op een gegeven moment, toen ik bijna klaar was, ging ik mijn rug voelen.

Daar ik morgen op kop ga rijden bij de Tulpenbollenmarathon in IJshal De Vliet, de opvolger van de Oliebollenmarathon, stopte ik. Je moet naar je lichaam luisteren als je niets wilt forceren. Ik ging naar huis om me te douchen na een rondje in en om "De Horsten".

Geen opmerkingen: