donderdag 2 juli 2009

Hazerswoude-Rijndijk

Na de droogtraining op dinsdagavond met veel sprongoefeningen, stond ik op de zoveelste warme zomeravond met mijn Bauers om 7 uur bij de kantine van Swift. De training zou gegeven worden door Jens Postma, maar waar ik gerekend had op een aantal rondjes op het wielerparcours, had Jens heel andere plannen. We vertrokken met zijn zessen naar het industrieterrein van Zoeterwoude-Rijndijk om vervolgens over het fietspad langs de Rijndijk naar Hazerswoude-Rijndijk te skeeleren.
Het gaat steeds lekkerder. We haalden zelfs een paar fietsers in! Het asfalt was van goede skeelerkwaliteit. Jens besloot dan ook, dat we met het skeeleren terug op de heenweg zouden gaan bij het keerpunt aan de oostzijde van de bebouwde kom van Hazerswoude-Rijndijk. Een wijs besluit. Met een kilometer of 20 skeeleren achter de rug hadden we volop genoten van deze prachtige juli-avond.
's Ochtends eerst even wat boodschappen gedaan om daarna nog 3 kwartier te gaan lopen in de hitte. Daar het bijna 30 graden was in de schaduw, liep ik naar het Ter Waddingerbos, waar ik dik een half uur over de bospaden liep met een ietwat aangepast tempo. Je moet je immers aanpassen aan de omstandigheden.

Geen opmerkingen: