vrijdag 23 oktober 2020

Dubbelslag op vrijdag

Aan de aanvang van het schaatsseizoen heb ik op vrijdag altijd een dubbelslag: eerst het uur van de Buitenschoolse sport en daarna van de IJVL. In de Herfstvakantie vervalt de eerste schaatsles, maar deze pensionado hoeft niet bang te zijn, dat hij zich gaat vervelen. Vanmorgen kon ik de schade inhalen.
En doordat er een zeer dringend beroep op me werd gedaan, om Erik van Kordelaar te helpen bij het vinden van trainers voor de schaatslessen van Oegstgeest, heb ik me ook maar aangemeld voor het geven van schaatstrainingen op woensdagmiddag.

Vanmiddag kon ik wel merken, dat veel mensen er nog op uit trokken in de Herfstvakantie. Mijn groepje behelsde slechts 3 kinderen. Dat hield in, dat ik de oefeningen vrijwel geheel op maat kon maken en elk kind individuele aandacht kon geven.
Door het niveauverschil liet ik 1 kind 2 rondjes rijden met de opgegeven oefening, 1 kind 3 en de snelste 4. Zo kon ik met allemaal een rondje oprijden en aanwijzingen geven.
In totaal heb ik deze week in 5 dagen 6 keer les gegeven. Morgenavond komt de 7e keer in 6 dagen. Het begint akelig veel op een lied van "The Beatles" te lijken.

Dat krijg je met een dubbelslag op vrijdag.

Geen opmerkingen: