woensdag 23 december 2009

Kerstkaarten

Vandaag een vriend geholpen bij het verhuizen, samen met nog een aantal vrienden. Het was gezellig, maar zwaar werk. De wasmachine de trap af helpen tillen, zware kasten die net door de deur kunnen, dat soort werk. Vele handen maken licht werk, maar ook met 9 personen kun je niet allemaal tegelijk door de deur met een wasmachine in je handen. Daarnaast was er een flinke stapel dozen met boeken, cd's en huisraad. Het verhuizen met de kleine verhuiswagen ging in 2 etappes. Maar Joep komt mooi te wonen met uitzicht op de Oude Maas.

Thuis gekomen na te hebben geglibberd op het aangevroren plaveilsel vanaf station De Vink, hadden we weer wat Kerstkaarten ontvangen. Normaal gesproken breng je geen rangorde aan in de ontvangen kaarten, maar er zat er één bij van Jos Drabbels en Sophie Stein, die herinneringen opriep aan de allermooiste periode van 2009.

De foto is gemaakt, toen we met een flinke vertegenwoordiging van onze droogtrainingsgroep op een prachtige zaterdag rondzwierven op het ijs rond de Kaag. Op de foto reden we in de buurt van de Hanepoel. Zo mooi is Nederland!!!!
Voor het verslag van deze prachtige dag verwijs ik graag naar januari onder het kopje "Alternatieve Molentocht".
Verder kregen we van Erik en Mariët Spierings een bijzondere, zelfgemaakte kaart van Nijntje in mozaïek:

De derde Kerstkaart kregen we zelfs dubbel. Zowel van Hen en Corine van den Haak als Rens en Mieke Aalders kennen mijn smaak. De foto op deze kaart zou zomaar gemaakt kunnen zijn op de dag in januari, dat we met een groepje IJVL-ers naar Alblasserdam getrokken waren om een flink stuk van de Molentocht van de Alblasserwaard te rijden. Zie in januari onder het kopje "Alblasserwaard".

Geen opmerkingen: