zondag 4 april 2010

Prijzencircus

U kent het wel, die reclames van met name supermarkten en andere grote winkels, die flinke kortingen aankondigen onder het motto "Prijzencircus".

Welnu, ook in ons gezin is er de afgelopen weken sprake van een waar prijzencircus. Ik mocht het bal openen met de Run-Skate-Run, waarbij ik op de eerste lentedag van 2010 voor het eerst van mijn leven het podium mocht betreden als tweede veteraan.

Vijf dagen later won Siebe als meesterknecht in dienst van Paul Kneppers, de drager van de gele trui, in Algerije de slotetappe van de Grand Prix de la Ville d'Alger.


En nu heeft mijn dochter het succes compleet gemaakt, door in Hoorn met een drietal andere leden van "Amaranth" bij het kunstschaatsen op het Nederlands kampioenschap showrijden bij de kwartetten op de tweede plaats te eindigen! Wederom een podiumplek. Zilver! Keurig werk, dames!In Groningen zouden ze zeggen: "'t Kon minder!"
De Kenianen, die meedoen aan de marathon van Leiden, zijn bij deze alvast gewaarschuwd, want in Huize Breed hebben we de smaak te pakken gekregen bij dit onverwachtse prijzencircus!

Geen opmerkingen: