donderdag 26 mei 2011

Derde bal

De afgelopen week had ik tijdens het fietsen wat last met het zitten op mijn zadel. Er was een plek, die wat irriteerde. Een paar dagen heb ik er wat calendula-balsem op gesmeerd. Vaak helpt dat door de verzachtende werking op de huid, maar helaas.
Nu ben ik niet zo'n slangenmens, dat ik bij mezelf de onderkant van mijn zitvlees kan zien, dus ik vroeg vanochtend aan Ada, hoe het bultje tussen mijn benen er uit zag.
"Het lijkt wel een beetje op een kleine steenpuist" was het antwoord, dat ik liever niet hoorde. Bij wielrenners noemen ze dit "de derde bal".

Nu ben ik niet zo'n grote vent en heb ik ook geen naam gemaakt als coureur, dus het is maar een klein balletje. We hebben er geen foto's van gemaakt, dus die zullen jullie helaas moeten missen....

Gelukkig is Ada erg praktisch ingesteld en kwam ze aanzetten met een tube Mercurialiszalf. Siebe gebruikte dat ook als ontstekingsremmer, als hij weer eens op het wegdek was gestuiterd.
De komende dagen zal ik mij dus af en toe bescheiden terugtrekken. Want voor je het weet, wordt je verdacht van ongewenste intimiteiten.

Geen opmerkingen: