donderdag 6 augustus 2020

BuitenGewoonBinnenSporten

Op de site van het Leidsch Dagblad stond voor alle sporters in Leiden en wijde omgeving een zeer interessant artikel onder de kop: Leiden klaar voor de start met veelbesproken sportcomplexen: "60 miljoen is heel veel. Er zijn maar weinig gemeenten die dat doen".
Het artikel verwijst naar de aanbesteding van Zwembad en IJshal "De Vliet" en de nieuwe sporthal aan de Churchillaan. De overkoepelende en aansprekende kop hiervan was BuitenGewoonBinnenSporten. Wie daar op zoekt, komt terecht op deze video, die een wijde verspreiding verdient.
Het belang van sporten, en dan met name de breedtesport, komt er duidelijk in naar voren. En als er iets is, dat de Coronacrisis ons geleerd heeft, dat is het wel het belang van je je leven lang blijven bewegen. Verreweg de meeste dodelijke slachtoffers hadden een (flink) overgewicht.Sporten, in welke vorm dan ook, is een probaat middel om overgewicht te voorkomen of om er vanaf te komen.
Ik raad derhalve iedereen aan om een kijkje te nemen op de site www.buitengewoonbinnensporten.nl.
Hierop staat te lezen, dat de Europese aanbesteding op 28 augustus begint. En tevens kunt u inzicht krijgen in het tijdpad van de aanbestedingsprocedure.
Na de mislukte aanbestedingsprocedure ben ik er van overtuigd, dat het dit keer wel gaat lukken. IJshal "De Vliet" is nog steeds in leven!


Geen opmerkingen: