maandag 12 juni 2023

Ter Waddingloop

Gisterenavond ontving ik een appje van Peter Daleman met de vraag, of we de droogtraining van vanavond af moesten lassen. Daar je toch niet voluit zou kunnen gaan en ik vermoedde, dat er veel afmeldingen zouden komen in de tropische temperaturen, waren we het er snel over eens: aflassen.

Maar goed, je wilt je conditie toch op peil houden. Dat deed ik vanmorgen. Om half 7 stapte ik met mijn vrouw op de fiets om op de volkstuin flink wat water te geven. Daar waren we 2 uur mee bezig. 

Je voelde het elk kwartier warmer worden. Daar stond tegenover, dat je tussen de hagen een prachtig vogelconcert mocht beluisteren. En we wat aardbeien konden plukken voor bij het ontbijt.
Een ontbijt, dat ik nog even uitstelde. Voor we naar de volkstuin gingen, had ik een banaan en een snee notenrozijnenbrood op, maar ik wilde nog even hardlopen nu het qua temperatuur nog kon.

Via het Stevenspark liep ik naar Ter Wadding, waar ik in het park tweeënhalve ronde zigzaggend over de bospaden heen en weer liep. Een loop van 6 kilometer met heel veel schaduw.

Om 10 uur stapte ik onder de douche, waarna ik eindelijk kon ontbijten.

Geen opmerkingen: