dinsdag 6 juni 2023

Paul

Mijn jongste broer werd vandaag 66 jaar.

Nu vond ik heel toevallig thuis een Paulus bier.

Deze moest ik natuurlijk wel gaan brengen. Dat deed ik op mijn oude fiets, daar ik vanmorgen mijn inmiddels 9 jaar oude Batavus naar de fietsenmaker had gebracht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Vanaf fietsenmaker Van Vliet  wandelde ik naar huis, waar ik een afspraak maakte met de tandarts. Morgenochtend kan ik terecht.

Waar het vanmorgen nog fris was, passend in de trend van een te koude april en mei, werd het in het zonnetje al vrij snel warmer.

We hadden de wind tegen, dus tot Oud Ade reden we met onze jas aan.

Het was inmiddels behoorlijk warm geworden, dus de jas ging in de fietstas.

We reden een stuk van de Marathon van Leiden in omgekeerde richting en kwamen langs delen van de Molen- en Merentocht. Deze hoek van Holland is gewoond erg mooi.

Via Nieuwe Wetering, Oude Wetering en Burgerveen fietsten we met tegenwind naar Nieuw-Vennep, waar we na ruim 28 kilometer aankwamen om de jarige te feliciteren. Al mijn broers en zussen waren er inclusief de nodige aanhang. 

Paul en Trudy zorgden voor een natje en een droogje op deze zonnige junidag. Op het terras was het erg gezellig en de nodige lachsalvo's klonken.
Om half 4 fietsten we via Abbenes en Warmond naar huis terug. Voordat we aan de ruim 21 kilometer fietsen met wind in de rug begonnen, smeerden we ons goed in.

Je weet maar nooit....

Geen opmerkingen: