vrijdag 21 augustus 2009

Griepachtige verschijnselen

Dinsdag was Pieter Smit, onze trainer bij de droogtraining afwezig vanwege "griepachtige verschijnselen". In deze tijden van Mexicaanse griep is natuurlijk de eerste vraag of deze verschijnselen bij deze griepvariant horen. In ieder geval trainden we onder leiding van Letty Ruhaak op deze warme zomeravond bij station Lammenschans, waar geen enkele trein langskwam doordat door een storing bij Utrecht ongeveer het hele treinverkeer in Nederland plat lag. Aansluitend gingen we naar Cronesteyn, waar we in de elastieken schaatsstappen oefenden.
De psychologische oorlogsvoering tussen het team van Hans en Jaap enerzijds en Bert, het lid van het Dreamteam anderzijds, rond de Wassenaarse zwemloop ging volop door met geintjes naar elkaar toe. De volgende dag zou Jaap skeelerles geven. "Je kunt Bert helemaal slopen, Jaap" gaf Hans als advies mee.
Dat was niet eens nodig. De volgende dag begon ik last te krijgen van mijn keel, ik kreeg lichte pijntjes in mijn armspieren en een algeheel slap gevoel. Kortom, griepachtige verschijnselen. Soms wil vroeg naar bed gaan nog wel eens helpen. Dat deed ik dus, ondanks dat het buiten nog zeer lang warm was. De slaap kwam desondanks zeer snel, maar de volgende ochtend was het nog niet beter. Het traditionele hardlopen op de dit keer tropische donderdagochtend bleef dit keer achterwege.
Ik ben wel wezen werken, maar hield me verder vrij rustig en slikte regelmatig Infludo-druppels. Kortom, door de griepachtige verschijnselen kwam de deelname aan de Wassenaarse zwemloop in gevaar.

Het Dreamteam van Paul Verkerk en Bert Breed is hier te zien zijn op de Vogelplas. Het leedvermaak van de tegenstanders van het Dreamteam zal dan niet van de lucht zijn. Ik vrees, dat ik het nog zeer lang zal horen.....

Geen opmerkingen: