zaterdag 1 augustus 2009

Back home


Na een afwezigheid van bijna 3 weken vanwege een fietsvakantie door Nederland, Belgiƫ en Noord-Frankrijk ben ik weer "Back home". De komende week zal ik het een en ander van de fietsvakantie op dit weblog zetten. Ik zal daarbij regelmatig citeren uit het vakantiedagboekje, dat ik iedere vakantie bijhoud.
Vanmiddag voor het eerst in 3 weken weer hardgelopen. Daar was ik tijdens het fietsen van de Noordzeeroute en de Groene Valleienfietsroute niet aan toe gekomen. Na gemiddeld 80 tot 90 kilometer rijden door heuvelachtig gebied op een fiets met bepakking had ik daar 's avonds gewoon geen puf in! Het grote voordeel van het vele fietsen was wel, dat ik in nog geen 3 weken 2 kilo ben kwijtgeraakt. Met 65 kilo ben ik sinds mijn kaakoperatie niet meer zo licht geweest.
Ik was van plan om 7 km te gaan lopen, maar het ging makkelijker dan gedacht, dus ik heb er maar meteen 10 van gemaakt. Alleen de laatste kilometer voelde ik, dat ik gas terug moest nemen vanwege lichte pijntjes in de pezen. Het zou ook raar zijn, als je 3 weken niet traint en je het daarna op kunt pakken alsof je nog volop in het ritme zit!

Geen opmerkingen: