woensdag 28 september 2011

"Wie is er niet en wie mis je?"

Iedere sporter kent ze wel: de momenten waarop je je bezint op wat er goed ging en wat je zou willen verbeteren. Dat moment was gisterenavond aangebroken voor de droogtrainingsgroep van de IJVL.
Vorige week was de laatste droogtraining, voor we vrijdagavond in de Leidse IJshal de schaatsen onder kunnen binden. Dit was dus een prima moment om te kunnen reflecteren op het afgelopen zomerseizoen.
Daar we bijna iedere dinsdagavond in Cronesteyn te vinden waren, vonden we het een goed idee om in restaurant "Cronesteyn" terug te blikken en vooruit te kijken, terwijl we tussendoor genoten van een voortreffelijke maaltijd.

Bij deze evaluatie werden diverse rake opmerkingen geplaatst. De tranen stonden dan ook in mijn ogen......van het lachen!
Maar zoals bij de droogtraining niet altijd iedereen aanwezig was, ontbraken er nu ook een aantal mensen wegens andere verplichtingen. En toen plaatste iemand in ons gezelschap een subtiele, maar zeer rake opmerking, die hij bij vergaderingen op zijn werk wel eens gebruikt bij vergaderingen: "Wie is er niet en wie mis je?"

Geen opmerkingen: