vrijdag 11 november 2011

Vooraankondiging


Ik kreeg vanochtend een mailtje, of ik deze vooraankondiging in ruimere kring bekend wilde maken. Behalve dat ik het heb doorgemaild naar de droogtrainingsgroep van de IJVL en de "Krasse knarren", besteed ik er ook hier, nadat ik vanmiddag 2 uur schaatsles heb gegeven aan de kinderen van de buitenschoolse sport en de IJVL, aandacht aan.
Ik heb op 18 december nog iets recht te zetten, daar ik vorig jaar de 1000 rondjes niet heb uitgereden. Ik heb toen opgegeven, dus nu heb ik me al opgegeven!
Het is een heel gezellig evenement. Vind je 200 km schaatsen te ver, zoek dan andere schaatsers, waarmee je als team de 1000 rondjes volmaakt. Wat dat aangaat, gaat het oude gezegde nog steeds op: hoe meer zielen, hoe meer vreugde.
Vooral omdat we, met zijn allen, schaatsen voor het goede doel. In dit geval Serious Request.

Het Glazen huis wordt op 18 december geopend of gesloten, het is maar hoe je het bekijkt.
Het totale bedrag van alle cheques worden gezamenlijk na afloop met alle deelnemers op de Beestenmarkt aangeboden. Een toepasselijke afsluiting van een van de leukste sportevenementen van Leiden.
Ik doe bij deze dus op alle schaatsers, die wel eens in de Leidse IJshal trainen, een serieus verzoek om zich aan te melden via www.ijshalleiden.nl.

Geen opmerkingen: