zaterdag 31 december 2011

Bienvenido

's Ochtends stond er een flinke tegenwind, toen ik naar Katwijk fietste. Mijn eerste taak was een rondje langs de filialen rijden met de biebauto om kratten om te wisselen. Op de radio klonk de Top 2000, die ook dit jaar weer "Bohemian Rhapsody" als nummer 1 heeft.

Dit klassieke filmpje kent iedereen natuurlijk al van haver tot gort. Maar er is goed nieuws voor hen, die van verandering houden: Queen heeft dit jaar een filmpje opgenomen, dat volgend jaar ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien!

's Middags hoefde ik slecht een uur schaatsles te geven in de Leidse IJshal. Alleen het uur van de IJVL ging door. Normaal gesproken had ik dus ingegaan op de uitnodiging van Jaap de Gorter om mee te gaan naar Haarlem, waar een grote groep IJVL-leden het schaatsjaar 2011 op gezellige wijze op en rond de kunstijsbaan afsloot.
Ik liet echter verstek gaan. Ik had dan ook een geldige reden. Siebe kwam thuis, samen met Ana. Ik moest dus nog even oefenen op de uitspraak van "Bienvenido", maar dat kwam dan ook vloeiend uit mijn mond.
Om 9 uur zaten we dan ook met zijn zessen aan tafel. Het was erg gezellig. En het smaakte lekker. "Me gusta!"

In een mengelmoes van Engels, Nederlands en Spaans brachten we gezellig koutend de rest van de avond in huiselijke kring door.

Geen opmerkingen: