vrijdag 8 juli 2011

DVD

Op deze licht wisselvallige dag rommelde ik wat aan. Eerst ontbeten met Siebe, daarna lekker gelezen, rond het middaguur een blokje van een kilometer of 6 gelopen, een beetje naar de Tour de France gekeken, met de auto van Greenwheels het konijn van een dochter opgehaald, die hier tijdens haar vakantie verblijft en daarna naar de finish gekeken met een verrassende ontknoping, doordat het peloton in tweeën gebroken was. Diverse klassementsrenners hebben ineens 3 minuten achterstand.

Mijn Tourploeg moet het wederom met een mannetje minder doen. Tom Boonen viel geblesseerd uit, twee dagen na zijn smak op het asfalt. Ondanks dat ik nog maar 7 renners in koers heb, scoorde ik toch nog 80 punten, dus behoorlijk hoog.
's Avonds was het droog en ging ik met Ada samen de DVD van "Die Schöpfung" ophalen, die 3 weken geleden in opdracht van het bestuur van de Stichting Leidse Koorprojecten bij de uitvoering in de Hooglandse kerk is gemaakt.

Na een fietstocht naar en door de Merenwijk kwamen we na betaling van € 10,- in het bezit van deze kwalitatief behoorlijk goede opname. Uiteraard bespraken we met Guillaume en Adinda het concert en kwamen we zodoende uit op de Leidse Scratchdagen, waarin volgend jaar helaas de "Carmina Burana" na twee jaar zangplezier alweer is verdwenen. Wellicht moeten we ons met onze vriendengroep dan maar op de musicals gaan storten.
Thuisgekomen was de eerste taak het opzetten van de DVD. Met de mooie muziek op de achtergrond was de tweede taak, de afwas, een fluitje van een cent.

Geen opmerkingen: