dinsdag 19 augustus 2014

Weipoort

Daar we gisterenavond al aardig wat gelopen hadden bij de droogtraining, was hardlopen op deze vrije dinsdagmorgen geen goede optie. Skeeleren was dat nog minder, want het was nog steeds een komen en gaan van kleine buien.
Ik kon Ada dus heel edelmoedig aanbieden, dat ik de plastic bloempotten weg zou brengen naar Zoeterwoude-Weipoort. Aan de Weipoortseweg zit een amateurkweker, die allerlei bijzondere tuinplanten opkweekt en deze aan de weg te koop aanbiedt.

Wij hebben daar ook wel eens planten gekocht daar en sindsdien brengen we een keer per jaar de kweekpotten naar deze kweker toe.
Op weg er naar toe bracht ik de wollen tweepersoonsdeken naar stomerij "De Lelie" aan de Lelielaan in Leiden. De deken paste niet in onze eigen wasmachine en was wel aan een wasbeurt toe.
Zo verenigde ik het nuttige met het aangename. Met nog een boodschap in de Stevenshof stond er 23 kilometer op de teller op deze wederom wisselvallige ochtend, waarbij ik net op tijd thuis was, want nauwelijks binnen gingen de hemelsluizen weer wijd open.

Geen opmerkingen: