donderdag 30 april 2015

Rondje Korte Vliet

Ik stond om kwart over 8 klaar om te gaan lopen, maar het begon toen net te regenen. Op zich ben je als getraind loper natuurlijk niet bang voor een buitje, maar als het niet nodig is om je nat te laten regenen, dan laat je dat gewoon achterwege. Om half 9 trok ik de deur achter me dicht en onder een half bewolkte hemel begon ik aan het rondje Korte Vliet.
Het ging een stuk lekkerder dan afgelopen dinsdag. In het marathontempo liep ik de ruim 10 kilometer langs de rand van de Stevenshof, door het bos van Ter Wadding, langs de Korte Vliet en de sportvelden van Voorschoten en over de Velostrada weer terug naar het fietspad langs de Stevenshof.

Zaterdag staat de laatste lange training voor de marathon van Leiden op het programma. Dan ga ik met Hans Boers een halve marathon lopen in de duinen.
Daar ik vroeg klaar was met de looptraining, besloot ik mijn benen even lekker los te fietsen. Ik trapte via een omweg naar de Bierwinkel aan de Zeemanlaan, waar ik weer wat mij onbekende biertjes kocht. Met een slinger door park Cronesteyn en eentje door Voorschoten kwam ik op ruim 20 kilometer. Het was dan ook heerlijk weer om te sporten.

Geen opmerkingen: