woensdag 12 januari 2011

IJsstrijd

Eind november 2008 heb ik voor het laatst een 200 km geschaatst. Het wordt dus zo langzamerhand weer eens tijd, dat ik deze afstand weer eens volbreng. Vooralsnog ziet het er niet naar uit, dat dit op natuurijs kan.

Je moet een dag of 10 vooruit kijken, voor er zich überhaupt kansen voordoen, en dat is best lang: hoe verder weg, hoe onbetrouwbaarder de prognoses. Zo langzamerhand kunnen we januari 2011 als wintermaand schrappen en onze hoop vestigen vestigen op het staartje van januari en op februari. Het is wel eens vaker vertoont, zoals in 1956 en 1986, maar dat blijven toch uitzonderingen.

Derhalve staan 25 en 26 februari in mijn agenda aangekruist. Dan vindt op Flevonice IJsstrijd plaats, voorheen beter bekend als de Nierstichting Elfstedentocht. Ik neem er voor de 4e keer aan deel, dit keer onder de kop "Een Brede slag". De eerste twee keer waren op de ijsbaan in Haarlem met Ab Krook en Yvonne van Gennip als ambassadeurs, vorig jaar was ik in Biddinghuizen.
Iedereen, die mij wil sponsoren, kan "Een brede slag" aanklikken en daar het sponsorbedrag storten.
Het geld kan natuurlijk ook persoonlijk aan mij gegeven worden. Ik draag er dan zorg voor, dat het geld op de juiste bestemming komt.
Namens alle nierpatiënten: bij voorbaat hartelijk dank!

Geen opmerkingen: