zaterdag 13 september 2014

Rondje 't Vogelhoff

Met het oog op de Halve marathon van Katwijk was het toch wel een goed idee om nog eenmaal een langere afstand te lopen. Ik koos ervoor om een rondje "'t Vogelhoff" te gaan doen.
Na de 16 kilometer van vorige week vrijdag, de droogtraining van maandag, de 10 kilometer van donderdag was dit een mooi sluitstuk van een heerlijke trainingsweek, met op zondag, dinsdag, woensdag en vrijdag skeeleren. Als het droog blijft, voeg ik daar morgen ook aan toe.
Vanaf huis liep ik naar de Korte Vliet, achter de sportvelden bij zwembad "De Vliet" langs en over de Lammebrug naar de Oostvlietweg. Daar zag ik een ijskar staan.

Ja, en je bent lid van IJssport Vereniging Leiden, of je bent het niet....

Met een hoorntje met 2 bolletjes ijs wandelde ik langs de door veel fietsers bevolkte Oostvlietweg naar de ingang van "'t Vogelhoff".

Zodra het ijs op was, hervond ik mijn ritme en liep ik langs de A4 naar de Vlietlanden om langs de ijsbaan van Voorschoten dwars door Noord-Hofland weer op huis aan te lopen. In anderhalf uur had ik 15 kilometer hardlopen en 1 kilometer wandelen volbracht. Met het duurvermogen zit het wel goed.

Geen opmerkingen: