woensdag 13 maart 2024

Naar Asturias

Vandaag zouden Siebe en Ana vertrekken naar Asturias. Gisterenavond hadden we gezellig gegeten met hen en een zus en haar vriend. Vanmorgen ontbeten we met onze Spaanse gasten, waarna Ada naar haar oude school vertrok voor haar wekelijkse vrijwilligersochtend, terwijl ik naar de Boerenmarkt fietste om de wekelijkse broodbestelling op te halen.

Ik bracht het brood thuis en fietste naar Gezondheidscentrum Stevenshof, waar ik een gesprek had met de nieuwe begeleidster van Stevenshof Vitaal. De vervangster van Roos had de uitslag van de bloedonderzoeken naar het kaliumgehalte bij de hand en deze werden besproken met Maria en tevens werd een nieuwe afspraak voor het bloedprikken gemaakt,

Na afloop kon ik Maria vertellen, dat ik mij met mijn katholieke opvoeding gerustgesteld voelde: "Maria waakt over mij!"

Gelukkig werden mijn ogen niet gecontroleerd.
En werd de hartslagmeter ook niet tevoorschijn gehaald....

Na thuis met Siebe en Ana geluncht te hebben, wandelden we met zijn vieren naar station De Vink, waar we de trein naar Schiphol namen. Zij gingen terug naar Asturias.

Op de luchthaven bespraken we ons tegenbezoek aan hen. Volgende week horen we, of de geprikte data definitief worden en kunnen wij op onze beurt naar Asturias.

Geen opmerkingen: