woensdag 20 juni 2018

Sponsorloos

En, bevalt het Oranjeloze wereldkampioenschap voetbal?
Tegelijkertijd zijn er Nederlandse topsporters, die wel meedoen om de prijzen bij de wereldkampioenschappen en die op dit moment druk in training zijn. De Nederlandse schaatsploeg was de meest succesvolle bij de Olympische Spelen in Korea. Maar een flink deel zit momenteel zonder sponsor. Onder hen Ireen Wüst, de meest succesvolle Nederlandse schaatsster ooit!
Maar zij is niet de enige werkloze schaatser. De KNSB is in arren moede een "bezemploeg" gestart met daarbij een hele rits Olympische en Wereldkampioenen: Naast Wüst zitten daarbij onder andere Ronald en Michel Mulder, Esmee Visser, Kai Verbij, Dai Dai Ntab, Marcel Bosker en Lotte van Beek.
Waar blijven de sponsoren, die een jaar of 5 geleden vele tientallen miljoenen wilden investeren in Icedôme en TranSportium? Voor de prijs van een beetje voetballer heb je de halve wereldtop in je ploeg. En dit zijn sporters, die WEL waar voor hun geld bieden.
Of moeten we een sponsorloop organiseren voor deze kampioensploeg?

Nawoord voor de sponsoren van TranSportium: voor een schijntje van het bedrag voor het luchtkasteel, dat u bij Zoetermeer wilde realiseren, kunt u 15 kilometer verderop in Leiden helpen om te zorgen, dat daar een 333-meterbaan kan worden gebouwd. Zie op www.333m.nl.
We zien uw bijdrage volgaarne tegemoet.

Geen opmerkingen: