vrijdag 2 oktober 2009

Komen en gaan

De eerste dag van oktober stond in het teken van komen en gaan. 's Ochtends om een uur of 7 ging Ada de deur uit voor 2 studiedagen, inclusief overnachting, in Almere. Een paar uur later was ik aan de Vondellaan, waar ik in de IJshal de brandspuit ter hand nam om met 4 andere vrijwilligers weer een laag water op het al spiegelgladde ijs te spuiten.

Na gewerkt te hebben fietste ik snel naar huis. Siebe was om 8 uur aangekomen uit Spanje. Uiteraard heette ik deze wielrenner van "Construcciones Paulino" van harte welkom in Leiden. Ik had hem 8 maanden geleden voor het laatst gezien. Zie voor de verhalen op www.siebebreed.nl. En terwijl ik met Siebe zat te praten over zijn ervaringen in EspaƱa en over zijn toekomstplannen, was zijn zus op haar kamer druk aan het inpakken, omdat zij op kamers gaat wonen in Leiden. Ze kan 4 maanden in onderhuur wonen net buiten het centrum.

Daarnaast komt Ike, die al 6 jaar in Utrecht woont, dit weekend bij ons in Leiden logeren voor de festiviteiten rond 3 oktober. Het is deze dagen inderdaad een komen en gaan.

Geen opmerkingen: