zondag 26 augustus 2012

Afgelast

Ik had een afspraak lopen met Jaap de Gorter om samen in Nieuwkoop een toertocht van 50 km te gaan skeeleren. Gezien de weersverwachtingen voor vandaag, hebben we gisterenavond besloten om niet naar Nieuwkoop af te reizen.

Het zou kunnen, dat de pelotonstart wel door zou kunnen gaan, maar skeeleren in de regen is niet prettig, vooral doordat je weinig grip op het asfalt hebt.

Daar zowel Jaap als Hans Boers gisteren al hadden gelopen, en beiden drijfnat geregend waren, liep ik van huis uit een rondje naar de volkstuin, om water te geven in de kas. De rest van de tuin had al ruim voldoende water gekregen.
Via een kleine omweg maakte ik er een loop van ruim 8 km van. Ik liep droog en zowaar nog regelmatig in het zonnetje ook.
Maar eerlijk gezegd: liever had ik in en om Nieuwkoop geskeelerd, maar door de soms felle buien van vanochtend zat dat er niet in.
Maar goed, het skeelerseizoen is nog niet voorbij. Volgende week zondag is de Kaag en Braassemtocht. Ook al ben ik er zelf niet bij, deze skeelertocht kan ik van harte aanbevelen!

Geen opmerkingen: