zaterdag 15 juni 2019

Pensioenloop

Het was vandaag wederom een kletsnatte dag met soms pittige buien.
Toch hadden we vanmiddag best aardig weer met wisselende bewolking en af en toe zonneschijn. Dat kwam mooi uit, want ik had om kwart over 2 met Hans Boers afgesproken om door "De Horsten" te gaan lopen. Toen ik op de fiets van huis vertrok, was de uitslag van het ledenreferendum nog niet bekend.
Vanaf station Voorschoten liepen we over de "Velostrada" naar de Horstlaan. Aan de andere kant van het spoor gingen we het koninklijke landgoed in. Druk was het niet te noemen. Af en toe kwamen we een paar wandelaars tegen. Wat dat aangaat waren de vogels duidelijker hoorbaar.
Vooral de beukenlanen waren erg mooi met hun natte glanzende kaarsrechte boomstammen. Hier verhoogde Hans het tempo. Ik had de grootst mogelijke moeite om hem bij te houden. Wat dat aangaat was het een prima training, doordat ik harder liep dan ik normaal zou doen.
Via de Papelaan liepen we weer naar ons startpunt, waar we via de site van de NOS konden lezen, dat het pensioenakkoord door CNV en FNV was goedgekeurd.
Tijdens deze loop van 8 kilometer is mijn pensioen 11 maanden dichterbij gekomen. Zo hoog lag het tempo dus bij deze Pensioenloop.

Geen opmerkingen: