maandag 2 januari 2012

Nieuwjaarsreceptie

Het leek wel een Nieuwjaarsreceptie, na de recordwarme en zeer natte eerste januari, vanochtend in de Leidse IJshal. Een flink aantal vrijwilligers was al aanwezig, toen ik om kwart voor 9 binnen stapte om schaatsles te geven. Na mij kwamen nog een aantal trainers om de ruim 150 kinderen schaatsles te geven.

Voor ik mijn plek op de binnenbaan innam, reed ik op mijn kluunschaatsen de eerste 10 rondjes van 2012. Op een klein stukje baan naast een grote groep kunstschaatsers gaf ik 8 kinderen in de kou speels les.

Na de warme chocolademelk fietste ik naar Katwijk, waarbij ik een tiental mannen op de racefiets tegen kwam. In de gauwigheid ontwaarde ik Jan en Henk Versteegen, Wim van Huis en Richard Dieke. Een flitsende Nieuwjaarsreceptie dus.
Op mijn werk was de eerste werkdag van 2012 ook een soort Nieuwjaarsreceptie was met telkens op andere tijden binnenkomende collega's.

De enige echte Nieuwjaarsreceptie van 2012 hadden we gisterenmiddag al gehad, toen we in Leiden, zoals gebruikelijk, om een uur of 12 met de droogtrainingsgroep bij elkaar kwamen. Het was gezellig en de goede voornemens werden meteen in daden omgezet. Diverse IJVL-leden gaan volgende week zondag mee naar Stompwijk om mee te lopen met de Meerhorstloop.

Geen opmerkingen: