woensdag 31 augustus 2016

Brons

Afgelopen week bleef het onduidelijk, hoe het nu zat met de uitslag van de 22e Wassenaarse zwemloop.

Blijkens de uitslagenlijst van de Wassenaarse zwemloop hadden Hans Boers en ik het brons gewonnen en waren Jaap en Paul op de ondankbare 4e plaats blijven steken.

Desondanks waren we bij de huldiging niet naar voren geroepen. Dit kon betekenen, dat er bij de huldiging iets fout gegaan was, maar ook dat de gepubliceerde uitslagenlijst een foutje bevatte.
Welnu, vandaag kregen we van de organisatie van de Wassenaarse zwemloop het verlossende mailtje:
Beste Bert en Hans,

Gefeliciteerd met jullie derde plaats bij de Wassenaarse Zwemloop op de halve afstand van de DUO’s!!
Tot mijn spijt is de eerste prijs uitgereikt aan een duo dat in plaats van de halve afstand de gehele afstand heeft gelopen. Hiervan waren wij niet op de hoogte. Doordat wij op één klok de tijden registreren en de halve afstand 40 minuten na de hele afstand vertrok, hebben ook zij de 40 minuten aftrek gekregen waardoor ze, in de categorie waarvoor ze zich opgegeven hebben, de eerste plaats bereikte en jullie de vierde. Na afloop toen hen duidelijk werd dat er iets mis gegaan was, hebben zij hun prijs teruggegeven. Doordat ik op dat moment in een crisisoverleg met de reddingsbrigade zat (één zwemmer had zich niet afgemeld) kon ik het helaas niet op dat moment corrigeren.
Ik kom graag langs om de prijs alsnog uit te reiken. Ik ben nog contact aan het zoeken met het DUO dat de derde prijs heeft en recht heeft op de tweede prijs. Zodra ik daar de wissel heb gemaakt, kom ik het graag langsbrengen.

Vriendelijke groet


Ik was na afloop dus niet voor niets juichend over de finish gegaan.

Geen opmerkingen: