vrijdag 22 april 2022

Geen Singelloop

Na een afwezigheid van 2 jaar stond de Singelloop weer eens op het programma.

Voormalig topatleet Han Kulker zette Teun de Reede terecht in het zonnetje. 

Teun is al jaren speaker bij tal van regionale lopen en kent zo heel wat wegatleten bij naam en kan er ook nog wat bijzonderheden over hen vertellen. Een kunst, die niet iedere speaker verstaat.
In het kader van het marathonschema met veel korte loopjes, had de Singelloop er gemakkelijk bij gekund, maar vandaag was onze oppasdag in Rotterdam.

Onze jongste kleinzoon is nu een half jaar, dus ik heb wel aardig wat meters gemaakt, maar dan wandelend achter de kinderwagen. 
's Middags haalde ik onze oudste kleinzoon op van school, waar hij vandaag aan de Koningsspelen mee mocht doen. Bij de springkussens was hij echter zijn schoenen kwijtgeraakt.

Op zijn sokken ging hij met opa naar de plek, waar het springkussen nu plat lag, maar we konden het niet vinden. Uiteindelijk vond zijn juf de schoenen op een heel andere plek. De vierjarige had ons aardig aan het werk gezet. Maar ja, Pietje Bell was immers ook een Rotterdamse jongen....

Met enige vertraging kwamen we dus bij zijn huis aan, waar we gezellig met het gezin boerenkool aten. De oudste kleinzoon ging met ons mee om een nachtje bij ons te logeren. Met metro en trein reden we naar De Vink. 
Voor mij zat er dus geen Singelloop in. Die moest ik dus missen. Maar ik miste ook deze schitterende zonsondergang, die door Jan Boon vakkundig op de foto is gezet.

Daar stond tegenover, dat we een heel leuke dag met onze beide kleinzoons hadden gehad. Onbetaalbaar!

Geen opmerkingen: