maandag 17 september 2012

Hoofdverzorging

Bij mijn scheerapparaat zat een klein kammetje. Op de morgen van mijn vertrek naar Zuid-Limburg dankte ik mijn oude kam aan en stopte het kleine kammetje in mijn heuptas. Veel plezier heb ik daar niet van gehad, want bij het bekijken van de route naar onze Hoeve bij Partij moet ik het ergens in het Mergelland verloren zijn.

Geen nood, voor € 1,- kocht ik een vervangend exemplaar. Gisteren zat het in mijn broekzak, toen ik met Hans Boers naar Wassenaarse slag fietste. Bij thuiskomst kon ik het nergens meer vinden. Vermoedelijk ligt het ergens in het zand op het strand. Hoor ik daar al iemand mompelen over een ezel en een steen?

Met enigszins warrig haar fietste ik vanmorgen naar mijn werk. Boze tongen beweren, dat zoiets wel past bij een warhoofd.
Vanmiddag fietste ik voor een ander onderdeel van de hoofdverzorging naar de Oude Singel in Leiden, waar eerst de mondhygiëniste het tandsteen eraf bikte en daarna mijn tanden polijstte, waarna ik voor controle bij mijn trainingsmaat Arthur van Winsen op de stoel plaats mocht nemen.
Na het eerst over het skeeleren gehad te hebben, werd mijn gebit in orde bevonden.
Mijn hoofdverzorging is dus niet helemaal hopeloos.
Op weg naar huis fietste ik nog even langs een drogist om een nieuw kammetje aan te schaffen. Bij de bookmakers kunt u nu inzetten op hoe lang ik er dit keer mee doe....

Geen opmerkingen: