dinsdag 6 mei 2014

Merenwijk

Door onvoorziene omstandigheden was een fiets in de Merenwijk blijven staan. De berijder ervan was ziek thuis gebracht. Daar ik vanmorgen een duurloop moest maken van minimaal 5 en maximaal 10 km bood ik aan om de fiets op te halen.
Met de fietssleutel in mijn heuptas liep ik langs de Leidse IJshal naar de Langegracht en vandaar langs het Kooipark naar de Brede School.

Dit keer liet ik Het Gebouw links liggen, want ik hoefde geen schaatsplankles aan de kinderen te geven. Via een trap passeerde ik de tunnelbouw op de Willem de Zwijgerlaan. Na nog een kilometer lopen kwam ik op de plek, waar de fiets gestald stond.
Op deze fiets reed ik weer naar de Stevenshof terug via Leiden Zuid-West. Mijn horloge was de afgelopen week 2 keer gestopt met tikken, dus het werd om de batterij te vervangen. Een kleine 10 minuten later en € 8,- lichter verliet ik juwelier Plessen om bij het stoplicht Mary Geradts tegen te komen, die inmiddels was begonnen met de skeelertraining van de IJVL op de skeelerbaan in Leiderdorp.

Na de marathon van Leiden ga ik ook de skeelers weer onderbinden. Maar eerst concentreer ik me op de klassieke afstand van 42.195 meter.

Geen opmerkingen: