zondag 8 september 2024

Stevenshof Spelen


Vanmorgen stond de eerste editie van de Stevenshof Spelen op het programma. Samen met Walter Boon had ik een klein steentje bijgedragen bij de organisatie van de conditieloop van 3 kilometer. Deze was gestoeld op de kilometerloop in de coronatijd.
Doordat de inschrijving via Incluzio liep, hadden we tot het laatste moment geen idee, hoeveel deelnemers we konden verwachten. Alleen hadden we het maximum aantal op 25 gesteld.

Na de regen van vannacht hadden we een opmerkelijk hoge minimumtemperatuur.

Na het ontbijt liep ik naar het buurthuis van de Stevenshof, waar ik nog niemand zag. Ik liep het rondje om het Stevenspark en kwam Walter tegen, die met stoepkrijt met pijlen de route aangaf. Uiteindelijk waren er 4 deelnemers, waarvan Walter afgetekend de beste was.

Walter en ik liepen een rondje extra om Mirthe en haar vader op hun laatste ronde te begeleiden. De achtjarige krijgt trouwens schaatsles van me in IJshal De Vliet. We waren er snel uit, dat zij de wisselbeker, die op het Elwin Mentinkplein werd uitgereikt, voor haar was. De organisatoren liepen immers buiten mededinging. 

Ik liep naar huis toe, waar ik me douchte om vervolgens naar de volkstuin te fietsen, waar ik een groot deel van de middag doorbracht.

Geen opmerkingen: