zondag 1 september 2024

De zon zien zakken in de zee in Zandvoort

Wij kwamen vanmorgen wat later uit bed dan gebruikelijk. Op zondagmorgen doen we het meestal rustig aan, maar we werden later wakker, doordat we pas om half 2 in bed lagen. Bas, Nel en Joep gaven een feest op het strand in Zandvoort en daar de NS juist dit weekeinde de lijn tussen Haarlem en Leiden eruit gegooid had, moesten we omrijden via Amsterdam-Sloterdijk.
Het feest begon gisterenavond om 8 uur en daar we niet wisten, hoe de aansluitingen zouden verlopen hadden we een ruimere marge ingecalculeerd. Achteraf overbodig. Zodoende waren we om kwart over 7 op het strand, waar we bij "Mango". Op het terras van deze strandtent namen we een cappuccino met havermelk en een versgeperste jus d'orange en konden we de zon in de zee zien zakken in Zandvoort.

Om 8 uur wandelden we naar de afgehuurde barruimte, waar het strandfeest kon beginnen.

Langzaam maar zeker druppelden de circa 60 gasten binnen. Nou ja, binnen, op deze prachtige zomeravond speelde het feest zich vooral buiten af. De jubilarissen werden in het zonnetje gezet. Het avondzonnetje om precies te zijn.

Het was een soort reünie van mensen van "De Hobbit", Pedagogische Academie "De la Salle" met de "Equile Liturgique" en diverse koren, waarin Bas en Nel gezongen hadden, zoals het Pablo Nerudakoor.

Er werd gedanst in de barruimte.

We hadden veel plezier.


En we genoten van het Getijbier.


Om 20 voor 12 moesten we helaas al weg, want we wilden niet gokken op de trein van 10 voor 1 met een aansluiting op het nachttreinennet.

Het feest was kort maar krachtig en de augustusavond prachtig!

Geen opmerkingen: