zaterdag 31 augustus 2024

Horstenloop

Vanmorgen deed ik als zo vaak op zaterdag boodschappen in de Oogstwinkel en bij "De Helianth". Thuisgekomen maakte ik een lunchpakket met vers brood klaar voor mijn vrouw, die om half 10 naar de volkstuin was vertrokken voor een dagje tuinieren.


Om half 1 bracht ik deze naar haar toe, waarna ik doorfietste naar haar moeder voor haar deel van de wekelijkse boodschappen. Daarna trapte ik naar "De Horsten", waar ik met Hans Boers had afgesproken voor een rondje van 8 kilometer over dit prachtige Koninklijke landgoed.
Het was heerlijk weer, zodat het een genoegen was om in deze lommerrijke omgeving zo'n 8.000 stappen te zetten. Dat deden we dan ook.

Zo stiekem weg beleven we vanaf begin juli weer een behoorlijk lange periode met te warme temperaturen voor de tijd van het jaar. Het leidt wel niet tot een hittegolf, maar we hebben inmiddels toch de nodige tropische dagen achter de rug.
Met de 23 kilometer, die ik vandaag gefietst heb, kwam ik op 1058 kilometer in augustus uit. De tussenstand van 2024 werd hiermee op 6900 kilometer gebracht. Hiermee lig ik nog steeds op schema om ook dit jaar 10.000 kilometer te fietsen. Met 26 kilometer per dag haal ik deze doelstelling.

Geen opmerkingen: