woensdag 7 augustus 2024

Retourtje Rotterdam

Vanmorgen fietsten we om half 9 naar station De Vink. We zouden met de trein naar Laan van NOI reizen en vandaar met de Randstadrail naar Rotterdam Blijdorp.
Vandaar wandelden we naar het huis van onze dochter, waar onze oudste kleinzoon met speelgoeddieren voor opa en oma een voorstelling had gemaakt uit de film en het boek van "Lion King".


We zouden op de jongste kleinzoon passen, daar de anderen naar een uitvaart gingen van iemand uit de straat. Na de lunch gingen zij erheen. De jongste werd na het voorlezen in bed gelegd voor zijn middagdutje.

We dronken op deze zomerse dag thee in de tuin, waarna we naar Blijdorp liepen met de kleinzoons, die nog een paar nachtjes kwamen logeren.


Met metro en trein reisden we naar De Vink, waar we bij het station onze fietsen pakten. Thuisgekomen gingen Ada en ik de aardappels schrappen en de snijbonen uit eigen tuin klein snijden voor het avondeten. Ik kan u verzekeren, dat er rare snijbonen tussen zaten....

Er was yoghurt met aardbeien, appel, banaan en peer. De kinderen speelden nog een tijdje, voordat ze naar bed gingen. Rond een uur of 9 werd het rustig boven.

Geen opmerkingen: