donderdag 29 maart 2018

Heen en weer

Het was een dag met diverse kortere fietsritten. Het begon al vanmorgen, toen ik naar Katwijk fietste, waar het personeel van Bibliotheek Katwijk om kwart voor 9 werd verwacht bij "Locals" voor een Paasontbijt.
Het was gezellig en het eten was prima.Tot mijn grote vreugde was er ook een grote bak met aardbeien. Toen er aan het slot nog een bodem aardbeien over was, offerde ik me maar weer op. Iemand moet het doen.
Met een goed gevulde maag fietste ik naar huis, waar ik nog wat werkte, voordat ik mijn gebit goed reinigde. Daarna reed ik om half 1 naar de Willem de Zwijgerlaan, waar ik naar de mondhygiëniste en de tandarts ging. Ondanks enkele onregelmatigheden werd mijn gebit goedgekeurd, maar wel met dit dreigement: "In september gaan we foto's maken!"
Ik fietste door naar Valkenburg, waar ik om 2 uur mijn uitleendienst had. Toen ik alles had weggeruimd, had ik eindelijk tijd had om te eten. Je kunt van mij veel verwachten, maar eten in de wachtkamer van de tandarts behoort daar niet toe.
Na mijn middagdienst fietste ik naar huis, waar ik een telefoontje kreeg, dat de reis heen en weer naar Rotterdam vooralsnog niet doorging.

Geen opmerkingen: