zaterdag 31 maart 2018

Paaszaterdag

Ons Paasweekeinde kon niet meer stuk. Daar gisteren volledig in het teken stond van onze kleinzoon Faas, was de realiteit van vandaag, dat er heel wat boodschappen gehaald moesten worden.
Allereerst betrof dat de gebruikelijke hoeveelheid voedingsmiddelen bij "De Helianth", waaronder 3 zoutarme broden. Voor de rest fietsten we nog even naar de markt voor verse vis.
Verder reden we naar Leiderdorp voor wat nieuwe zooltjes in wandelschoenen, kochten we een nieuwe reistas op wieltjes en her en der in Leiden nog wat andere spullen. Bepakt en bezakt fietsten we op huis aan.
Na thuis geluncht te hebben fietste Ada naar de volkstuin. Ik deed dat met een omweg. Ik haalde nog een zak tuinaarde. Samen fietsten we naar mijn schoonouders toe, die we konden begroeten als overgrootvader en overgrootmoeder. Een hele mond vol.
Na gezellig koffie en thee met hen gedronken te hebben, trapten we naar huis toe. We hadden vandaag 38 kilometer gefietst, waarmee het maandtotaal op 770 kilometer uitkwam en het eerste kwartaal op 2288 kilometer. Veel fietsen houdt je fit!

Geen opmerkingen: