donderdag 27 december 2018

De laatste troef

Vandaag stond in het Leidsch Dagblad het onderstaande bericht over de 333-meterbaan. Het bestuur van de Stichting IJshal Leiden trekt de consequenties van de berekeningen, die gemaakt zijn en naar voren gebracht op de commissievergadering voor Sport op 11 december jongstleden. 
De 333-meterbaan is niet alleen een stuk duurzamer, maar ook ook nog eens beter te exploiteren. De financiële onderbouwing zoals uitgesproken door secretaris Willem van Vliet is te beluisteren door HIER TE KLIKKEN en dan naar 1 uur 32 te gaan.
Op donderdag 10 januari 2019 is om 8 uur 's avonds de commissievergadering voor Onderwijs en Samenleving, waarbij zowel de ijsbaan als het zwembad aan de Vliet op de agenda staan.
Kom dus allemaal voor deze laatste kans op een 333-meterbaan. Laat zien, dat het aanbod geen solo-actie van het bestuur van de Leidse IJshal is, maar van alle schaatsers uit de regio!
Voor gemeenteraadsleden is dit "an offer you can't refuse".
Wellicht kunnen we na afloop, als duidelijk is dat het voorstel kan rekenen op de meerderheid in de Gemeenteraad van Leiden,  een vreugdedansje maken.

Geen opmerkingen: