zaterdag 9 oktober 2021

Halve Garenmarkt

De dag voor de marathon is altijd een wat onbestemde dag. Je moet rust houden, maar in je hoofd werken de hersenen op volle toeren. In een rustig tempo hou je je bezig met de laatste voorbereidingen op deze slijtageslag.
We ontbeten pas om 9 uur, waarna mijn vrouw naar de volkstuin ging en ik naar "De Helianth" fietste voor de wekelijkse broodvoorraad.

Thuisgekomen hing ik de was op en maakte het brood klaar voor de lunch, waarmee ik naar de volkstuin fietste om met Ada in het zonnetje te eten.

Mijn vrouw ging naar haar ouders, ik fietste een stukje met haar op en reed door naar de Garenmarkt, waar ik een t-shirt van de Leidse marathon ophaalde voor een vriend van me. Daar kwam ik diverse bekenden tegen, waar ik een praatje mee maakte.

Daar de tent van de organisatie in het midden van de markt gesitueerd was, moest ik de halve Garenmarkt over. Er zijn mensen, die vinden, dat ik daar wel op mijn plek ben....

Via een omweg fietste ik naar huis op deze zonnige middag, waarbij ik onderweg nog wat boodschappen deed voor morgen. Daar maakte ik het bed op. Wij hebben thuis een uitmuntende taakverdeling. Mijn vrouw deelt de lakens uit en ik mag ze op het bed leggen.

Na het sanitair gedaan te hebben douchte ik me, waarna ik de nagels van mijn tenen secuur knipte. De voeten zijn morgen van essentieel belang.

's Avonds aten we pannenkoeken. Een lekkere manier van koolhydraten stapelen. Na de vaat maakte ik het eten en drinken voor tijdens de marathon klaar. 

De kleding had ik geen omkijken naar. Die lag sinds gisterenmiddag al klaar.

Geen opmerkingen: