maandag 19 februari 2018

Bilspier

Toen ik gisterenavond opstond om naar bed te gaan, had ik last van een bilspier.
Nu had ik verder niet veel bijzonders gedaan. Ik had 's middags 8 kilometer gefietst en na de 500 meter voor dames 10 kilometer gelopen zonder diep te gaan. Dat kon het dus niet zijn. Deze kleine man kon de pijn op die plek niet verklaren.
Na een goede nachtrust voelde de bilspier nog hetzelfde aan. Maar er was nog iets anders. Ik voelde ook lichte spierpijn in mijn armen. En dat, terwijl ik gisteren niet zwaar heb lopen tillen.
Daar veel mensen door de griep geveld zijn, kon dit er op duiden, dat ik dit mogelijk onder de leden zou kunnen hebben. Nu ben ik niet de persoon, die zich preventief ziekmeldt. Ik fietste dus gewoon naar Katwijk en dat werkte verder goed. De bilspier werd wat soepeler.
Toch voel ik me niet helemaal fit. Ik ga vroeg naar bed. Nachtrust is vaak een uitstekend medicijn. Ik hoop, dat ik morgenochtend fit genoeg ben om in de Leidse IJshal met de "Krasse knarren" te gaan schaatsen.
Want nu op Weerwoord steeds meer van zulke fraaie weerkaarten verschijnen, die duiden op een vorstinval volgende week, ga ik geen enkel risico nemen. Volgende week moet ik weer topfit zijn.

Geen opmerkingen: