zaterdag 29 april 2017

De finale

Het is onmiskenbaar. De voetbalcompetitie snelt richting finale. Morgen is de finale om de KNVB-beker tussen Vitesse en AZ. De schaduwen hiervan waren vorige week al zichtbaar, toen de Arnhemmers zich zichtbaar spaarden tegen Feyenoord.
Het geluk van de kampioen is dit jaar voor de Rotterdammers, die zich op kunnen maken voor hun eerste kampioensfeest in 18 jaar. Het schijnt, dat er voor de sfeer op het bordes van het stadhuis een bekend Argentijns feestnummer is aangetrokken.

Op internet is de oude rivaliteit tussen Mokum en Rotjeknor weer helemaal te vinden met het goedmoedig jennen over en weer.


Ik mag dat wel. Een beetje humor kan nooit kwaad.
Bij deze wil ik als Ajax-fan de Feyenoorders alvast feliciteren met hun nakende kampioenschap. In de 2 finaleronden kan het niet meer mis gaan. Vanaf de eerste ronde hebben ze bovenaan gestaan, waarbij ze in de onderlinge duels tussen de Top-3 ook nog eens de beste bleken. Er is dus niks gestolen, maar het is gewoon verdiend met hard werken.

Maar voor het komende anderhalve decennium moet het nu klaar zijn. Ik wil niet ieder jaar zo'n blogstukje moeten schrijven....

Geen opmerkingen: