donderdag 6 april 2017

Route 66

De combinatie van zoutarm eten, geen bier drinken en plaspillen hebben hun uitwerking op mijn lichaam niet gemist. In nog geen 4 weken ben ik 3 kilo kwijtgeraakt. Ik weeg nu 66 kilo.

Vanmorgen ging ik hardlopend naar de volkstuin om de planten water te geven. Ik zag bij bij het lopen, dat ons biljartcafé "Maaldrift" inmiddels helemaal tegen de vlakte lag.

Op het volkstuincomplex aangekomen was de eerste gang naar het toiletgebouw. Toen ik klaar was liep ik naar buiten. Daarbij had ik een vreemd verschijnsel.

Naar mijn gevoel had ik een soort psychedelisch gedraai in mijn rechteroog. Als ik echter mijn linkeroog dicht deed, dan was het over. Er mankeerde dus niets aan mijn ogen afzonderlijk.

Na de planten in de kas water gegeven te hebben, bezocht ik nog even het toilet. De plaspillen zorgen voor een goede afwatering. Als je snel kilo's kwijt wil is dit een probaat middel.
Via de markt in de Stevenshof, waar ik een meergranenbrood kocht, liep ik naar huis toe, waar ik na 8 kilometer het zweet van mijn lijf af douchte.

Geen opmerkingen: