woensdag 17 juli 2024

Fly me to the Moon

Om te zeggen, dat wij fervente bioscoopbezoekers zijn, is een tikkeltje overdreven. Mijn vrouw en ik gaan eenmaal of tweemaal per jaar naar de bioscoop. Niet dat ik het niet leuk vind, maar gewoon omdat ik zelf sporten leuker vind en daar veel tijd in stop.

Gisteren waren we door een dochter en haar vriend uitgenodigd voor de film "Fly me to the Moon". Deze draaide in Pathé in Den Haag. Met Ada fietste ik aan het eind van de middag er naar toe.
Dat viel niet mee met windkracht 5 pal tegen, terwijl we net voorbij "De Horsten" ook nog eens getrakteerd werden op een korte maar stevige regenbui.
Nu had mijn vrouw via Boekwinkeltjes een boek gereserveerd bij een particulier in een zijstraat van de Elandstraat.

Na het bedrag contant betaald te hebben, kregen we "De tuin als lusthof en slagveld" van Corlijn de Groot en Gerda Bosman mee.

We fietsten terug naar het centrum van de Residentie, waar we bij "SLA" een vorkje gingen prikken. Ada nam een veganistische gado gado en ik een Griekse gyros met een Lichtekooi erbij.
Daarna fietsten we naar een bewaakte fietsenstalling in het centrum, waarna we naar de bioscoop wandelden, waar we naar de bovenste verdieping gingen, hetgeen natuurlijk passend is bij "Fly me to the Moon".

In Trouw stond een lovende recensie, waarin ik me helemaal kon vinden. Een prachtige romantische komedie, die de lachspieren goed aan het werk zette. Wat mij betreft een aanrader.
In het donker fietsten Ada en ik naar huis. Door de bewolking was de maan niet zo zichtbaar....


Geen opmerkingen: